Welkom bij de SARO Academie

Welkom bij de SARO Academie

Van Baan naar Loopbaan

De SARO Academie is gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden in het onderwijs. We stellen hierin je eigen ontwikkeling centraal. Elke leerbehoefte is persoonlijk daarom bieden wij een breed palet van cursussen en evenementen ter ondersteuning van docenten, management of onderwijsondersteunend personeel. 

Bij de SARO Academie leer je van en met elkaar. Dit kan op leuke manier door bijvoorbeeld een studiereis met collega’s tot het voeden van de persoonlijke ambities om bijvoorbeeld een nog betere docent te worden… of om door te groeien in een andere onderwijsfunctie.

 

Liever een bredere ontwikkeling in het onderwijs? Wij organiseren ook detacheringen in het basisonderwijs. Op deze manier krijg je de kans om meer onderwijservaring op te doen. Kortom: wij maken van je baan een loopbaan met voldoende ontwikkelmogelijkheden!

Staat er iets niet bij? De SARO Academie biedt ook expertise en maatwerk. We werken met experts die werkzaam zijn in de onderwijspraktijk, denk bijvoorbeeld aan persoonlijke coaching of onderzoek binnen je eigen schoolcontext.

"Geen ‘schoolse’ manier van lesgeven, maar een docent die de onderwijspraktijk begrijpt. Ik kreeg waardevolle tips & tricks waar ik direct de volgende dag mee aan de slag kon." - Cursist najaar 2018

Wij zijn SARO! Vanaf 1 januari 2024 is dat de krachtige, herkenbare naam waaronder LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam verder samen gaan. SARO daagt leerlingen en medewerkers uit om te groeien en nieuwsgierig te blijven. Dit is wie wij zijn. Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs. De SARO Academie is onderdeel van SARO en organiseert cursussen, coaching en evenementen voor onze medewerkers. 

Klik op een van onderstaande opties om het cursusaanbod te bekijken, om de mogelijkheden voor maatwerk services van de SARO Academie te verkennen. Liever meteen kennis maken met een adviseur van de SARO Academie? Klik dan op Contact voor de contactgegevens en de locatie. We helpen je graag verder, graag tot snel! 

Cursusaanbod

Maatwerk

Contact

LMC Academie · Linker Rottekade 292 · 3034 CV Rotterdam · 010 461 43 30 · info@lmcacademie.nl ·  www.lmcacademie.nl